Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی مکرر برق علاوه بر مشکلات متعددی که قطعاً بر زندگی روزمره افراد دارد، خسارات جبران‌ناپذیری به ویژه در شرایط اقتصادی حاکم بر کشور بر صاحبان صنایع و تولیدکنندگان تحمیل می‌کند که سعی دارند واحدهای تولیدی خود را سرپا نگهدارند. ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، در یک ماه اخیر در شهرهای مختلف از جمله ورامین با قطعی‌های چند ساعته برق مواجه بوده‌ایم، که مسئولان امر علت آن را میزان مصرف بالای برق نسبت به تولید عنوان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان مسئله‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد کاهش چشمگیر ساعات کار صنایع و تولیدکنندگان است که علاوه بر این که واحدهای تولیدی را متضرر می‌کند می‌تواند به اقتصاد کشور نیز لطمه بزرگی وارد کند و این مسئله در شرایط کنونی اقتصادی کشور می‌تواند بیش از پیش بر مشکلات بیافزاید؛ لذا انتظار می‌رود مسئولان هرچه سریع‌تر برای حل این معضل راهکاری عملی بیاندیشند.

آنچه در این گزارش به سمع و نظر شما می‌رسد تنها گوشه‌ای از مشکلات صنعتکاران این مرز بوم است که با وجود سختی‌های فراوان از جمله کمبود مواد اولیه و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها سعی دارند واحدهای تولیدی خود را سرپا نگهدارند، حال قطعی‌های چندساعته برق مشکلی بر مشکلات متعدد آن‌ها افزوده است.

سلیمانی یکی از صنعت‌گران در زمینه آبکاری و پرداخت‌کاری فلزات و یراق‌آلات در منطقه خیرآباد ورامین در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم، با گلایه از قطعی‌های مکرر برق اظهار داشت: قطعی برق برای مدت 2-3 ساعت و بعضاً تا 5 ساعت، کار را کاملاً تعطیل می‌کند، چون در این مدتی که برق قطع می‌شود دستگاه‌ها کاملاً سرد شده و زمانی که برق وصل می‌شود 2 تا 3 ساعتی زمانی می‌خواهد تا مجدداً دستگاه‌ها گرم شوند.

وی بیان کرد: در برخی روزها هم صبح و هم عصر بدون اطلاع قبلی برق قطع می‌شود و کارگر تا لباس کار می‌پوشد و دستگاه را روشن می‌کند برق می‌رود، در واقع شاید زمان قطعی برق 2 تا 3 باشد اما عملاً 6 تا 7 ساعت کار کارگاه را تعطیل می‌کند که این موضوع زیان‌های بسیاری را هم به دستگاه‌ها و هم به لحاظ مالی بر ما وارد می‌کند.

سلیمانی افزود: در مدت 2-3 هفته‌ای که از این وضعیت می‌گذرد درآمدم به شدت پائین آمده است، به ویژه اینکه ما در شرایط خاص اقتصادی به لحاظ افزایش هزینه‌ها و گرانی هم هستیم و این شرایط فشار بسیاری بر ما وارد می‌کند.

یکی دیگر از صنعتگران نیز با اشاره به اینکه اداره برق بدون اطلاع قبلی اقدام به قطع برق می‌کند تصریح کرد: هیچ زمان مشخصی برای قطعی برق وجود دارد، یک روز ساعت 10 صبح برق قطع می‌شود و فردا ساعت 3 عصر برق قطع می‌شود و برای 2-3 ساعت برق نداریم.

وی ادامه داد: اگر اداره برق زمان‌بندی مشخصی داشته باشد ما هم می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم که کارگر چه ساعتی به کارگاه بیاید و ما چه مدتی را برای تحویل کار به مشتری قول بدهیم، چرا که قطعی برق سبب شده مشتری کاملاً نسبت به ما بی‌اعتماد شود و این اوضاع باعث شده که کار ما به شدت لطمه ببیند و باید خسارت دیرکرد کار هم بدهیم.

این صنعتگر اظهار داشت: علاوه بر این مسائل قطعی برق سبب شده که به جهت پرداخت حقوق با کارگران هم مشکل داشته باشیم، در شرایط نبود برق کارگر کار نمی‌کند، اما چون وقتش را کاملاً در اختیار کارگاه است پس حقوقش را می‌خواهد و ما هم چون راندمان کارمان پایین آمده است توان پرداخت حقوق آن‌ها را نداریم.

ویدیویی از درد و دل تنی چند از صنعتگران شهرستان ورامین را با هم می‌بینیم.

گزارش از لیلا اهل حق

انتهای پیام/ ع

R7840/P1494/S6,60/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: نقطه عطف ورود نخستین وسیله حمل و نقل عمومی به تهران اما در دیدار یک هیئت بلندپایه انگلیسی با فتحعلی‌شاه قاجار رقم خورد. شهرام جبارزادگان، کارشناس حوزه حمل و نقل، در این‌باره می‌گوید: «کالسکه‌ای که هیئت انگلیسی به سرپرستی «سرگور اوزلی» در سال ۱۱۸۹ به فتحعلی‌شاه قاجار هدیه داد، نخستین وسیله حمل و نقل مدرنی بود که وارد خیابان‌های تهران شد. تا پیش از آن پایتخت‌نشینان برای جابجایی میان محله‌های پنج‌گانه شهر از چهارپایان استفاده می‌کردند اما در سال ۱۲۳۰ دیگر کالسکه و درشکه به وسیله‌ای فراگیر در خیابان‌های تهران تبدیل شده بود.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

در دوران ناصرالدین‌شاه با مداخله دولت، درشکه به نخستین وسیله حمل و نقل عمومی تهران تبدیل شد. اردشیر آل‌عوض، پژوهشگر فرهنگ عامه، می‌گوید: «تا پیش از دوران ناصرالدین‌شاه، دیگر دولت‌های قاجار برای خود مسئولیتی در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی قائل نبودند. ناصرالدین‌شاه پس از سفر فرنگ و الگو گرفتن از کشورهای غربی، تصمیم گرفت زیرساخت‌های لازم را برای حمل و نقل عمومی در تهران مهیا کند. او در اولین قدم کالسکه‌ها را به عنوان نخستین وسیله حمل و نقل عمومی وارد معابر تهران کرد و اقداماتی برای مناسب‌سازی و ایجاد زیرساخت‌های حمل‌ونقل انجام داد.»

یکی از نخستین شرکت‌های درشکه‌رانی تهران اما سال ۱۸۹۱ (۱۲۶۹ شمسی) شروع به کار کرد. میرزا جواد خان، کارمند عالی‌رتبه وزارت خارجه که امتیاز راه‌اندازی یک شرکت درشکه‌رانی را از سوی دولت وقت به دست آورده بود، با تامین سرمایه لازم، ۳۰ دستگاه درشکه وارد تهران کرد و با افزایش شمار درشکه‌ها برخی نقاط پررفت و آمد شهر به پاتوق‌ یا ایستگاه‌ درشکه‌ها تبدیل شد.

علیرضا زمانی، تهران‌پژوه، درباره مهم‌ترین ایستگاه‌های درشکه‌چی‌ها در تهران قدیم می‌گوید: «میدان خراسان، امامزاده حسن(ع)، میدان توپخانه، سبزه میدان و میدان سرچشمه در سال‌های فعالیت درشکه‌ها در پایتخت، شلوغ‌ترین پاتوق‌های درشکه‌ها و کالسکه‌ها بودند. مسافران مسگرآباد و زائران شاه‌عبدالعظیم با پرداخت ۱۵ تا ۲۰ ریال از ایستگاه میدان خراسان به مقصد می‌رسیدند. در محدوده میدان توپخانه، سبزه میدان و سرچشمه درشکه‌های یک اسبه می‌ایستادند که مردم معمولا آنها را برای مسافرت و یا ساعتی کرایه می‌کردند. این درشکه‌ها در زمستان برای سفرهای درون‌شهری یک قران و پنج شاهی و برای کرایه یک ساعته هم دو قران و ده شاهی در محدوده درون شهر و یا سه قران در خارج از محدوده شهر کرایه می‌گرفتند.»

فعالیت کالسکه‌ها و درشکه‌ها با قوانین و بخش‌نامه‌های جالبی هم همراه بود؛ از جمله اینکه درشکه‌ها و کالسکه‌ها اجازه ورود به همه نقاط و معابر شهر را نداشتند و برای دسترسی به برخی نقاط پایتخت باید مجوز می‌گرفتند؛ مجوزی که شباهت زیادی با طرح ترافیک امروزی خودروها داشت.

کد خبر 848273 برچسب‌ها محله هویت شهری همشهری محله تاریخ عمومی ایران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • قطعی برق در ارومیه
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • خاطره خاص بلینگام: این زیدان که می‌گی کی هست!‏
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور/ بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان